,

Atletiekklas

Studeren en topsport op ’t Rijks
Wil je goed kunnen studeren voor je latere carrière en ook op hoog niveau Atletiek kunnen beoefenen? Op ’t Rijks is dat mogelijk! Wij bieden een opleiding MAVO-, HAVO- of VWO-niveau en extra atletiektrainingen onder schooltijd. Momenteel is er op onze school een atletiekklas. Deze klas zijn wij gestart om atletiektalenten de kans te geven zich te ontwikkelen, zodat zij zich bij het allerhoogste niveau, als Topsport Talent, kunnen aansluiten. 
Alle atletiektrainingen zijn aanvullend op de gewone trainingen die een leerling al bij de atletiekvereniging of atletiekbond volgt. Per week zijn er minimaal twee blokken van twee lesuren atletiektraining onder schooltijd. Deze trainingen worden gegeven door bonds-gekwalificeerde atletiektrainers. Op deze manier willen we de ontwikkeling van onze talentvolle atleten zoveel mogelijk stimuleren. Tijdens wedstrijden tegen andere scholen en bij je atletiekvereniging kun je laten zien wat je geleerd hebt. Wil jij jezelf verder ontwikkelen en heb je talent, dan kun je geplaats worden in de atletiekklas.
 
Voorwaarden tot toelating
We verwachten dat je lid bent van een atletiekvereniging. Wij hebben geen voorkeur voor een bepaalde vereniging, maar je moet wel talent hebben. Toelating tot de atletiekklas gebeurt via selectie. Deze selectie wordt gedaan door de atletiekbond of door de gekwalificeerde atletiektrainers. Er wordt gekeken of iemand voldoende niveau en potentie heeft om deze trainingen te volgen. 
Voor deelname aan de atletiekklas wordt een eigen bijdrage van € 160,- per jaar gevraagd.
 
Ben je geinteresseerd in de atletiekklas?
Meld je dan aan bij dhr. Fokke. Hij is te bereiken op school, tel: 0164-242150
Het inschrijfformulier is te vinden bij de downloads
 
Folder
De folder van de atletiekklas is te vinden bij de downloads