,

Basketbalklas

Studeren en topsport op ’t Rijks
Wil je goed kunnen studeren voor je latere carrière en ook op hoog niveau basketbal kunnen beoefenen? Op ’t Rijks is dat mogelijk! Wij bieden een opleiding MAVO-, HAVO- of VWO-niveau en extra basketbaltrainingen onder schooltijd. Momenteel is er op onze school een basketbalklas. Deze klas zijn wij gestart om basketbaltalenten de kans te geven zich te ontwikkelen, zodat zij zich bij het allerhoogste niveau, als Topsport Talent, kunnen aansluiten. 
Alle basketbaltrainingen zijn aanvullend op de gewone trainingen die een leerling al bij de basketbalvereniging of basketbalbond volgt. Per week zijn er minimaal twee blokken van twee lesuren basketbaltraining onder schooltijd. Deze trainingen worden gegeven door bonds-gekwalificeerde basketbaltrainers. Op deze manier willen we de ontwikkeling van onze talentvolle basketballers zoveel mogelijk stimuleren. Tijdens wedstrijden tegen andere scholen en bij je basketbalvereniging kun je laten zien wat je geleerd hebt. Wil jij jezelf verder ontwikkelen en heb je talent, dan kun je geplaats worden in de basketbalklas.
 
Voorwaarden tot toelating:
We verwachten dat je lid bent van een basketbalvereniging. Wij hebben geen voorkeur voor een bepaalde vereniging, maar je moet wel talent hebben. Toelating tot de basketbalklas gebeurt via selectie. Deze selectie wordt gedaan door de basketbalbond of door de gekwalificeerde basketbaltrainers. Er wordt gekeken of iemand voldoende niveau en potentie heeft om deze trainingen te volgen. 
Voor deelname aan de basketbalklas wordt een eigen bijdrage van € 160,- per jaar gevraagd.
 
Ben je geinteresseerd in de basketbalklas?
Meld je dan aan bij dhr. Fokke. Hij is te bereiken op school, tel: 0164-242150
Het inschrijfformulier is te vinden bij de downloads
 
Folder
De folder van de basketbalklas is te vinden bij de downloads