,

Handbalklas

Studeren en topsport op ’t Rijks
Wil je goed kunnen studeren voor je latere carrière en ook op hoog niveau handbal kunnen beoefenen? Op ’t Rijks is dat mogelijk! Wij bieden een opleiding mavo, havo- of vwo-niveau en extra handbaltrainingen onder schooltijd. Momenteel is er op onze school een handbalklas. Deze klas zijn wij gestart om handbaltalenten de kans te geven zich te ontwikkelen, zodat zij zich bij het allerhoogste niveau, als Topsport Talent, kunnen aansluiten. 
Alle handbaltrainingen zijn aanvullend op de gewone trainingen die een leerling al bij de handbalvereniging of handbalbond volgt. Per week zijn er minimaal twee blokken van twee lesuren handbaltraining onder schooltijd. Deze trainingen worden gegeven door bonds-gekwalificeerde handbaltrainers. Op deze manier willen we de ontwikkeling van onze talentvolle handballers en handbalsters zoveel mogelijk stimuleren. Tijdens wedstrijden tegen andere scholen en bij je handbalvereniging kun je laten zien wat je geleerd hebt. Wil jij jezelf verder ontwikkelen en heb je talent, dan kun je geplaats worden in de handbalklas.
 
Voorwaarden voor toelating
We verwachten dat je lid bent van een handbalvereniging. Wij hebben geen voorkeur voor een bepaalde vereniging, maar je moet wel talent hebben. Toelating tot de handbalklas gebeurt via selectie. Deze selectie wordt gedaan door de handbalbond of door de gekwalificeerde handbaltrainers. Er wordt gekeken of iemand voldoende niveau en potentie heeft om deze trainingen te volgen. 
Voor deelname aan de handbalklas wordt een eigen bijdrage van € 160,- per jaar gevraagd.
 
Ben je geïnteresseerd in de handbalklas?
Meld je dan aan bij dhr. Fokke. Hij is te bereiken op school, tel: 0164-242150
Het inschrijfformulier is te vinden bij de downloads.
 
Folder
De folder van de handbalklas is te vinden bij de downloads.