,

Tennisklas

Studeren en topsport op ’t Rijks
Wil je goed kunnen studeren voor je latere carrière en ook op hoog niveau tennis kunnen beoefenen? Op ’t Rijks is dat mogelijk! Wij bieden een opleiding MAVO-, HAVO- of VWO-niveau en extra tennistrainingen onder schooltijd. Momenteel is er op onze school een tennisklas. Deze klas zijn wij gestart om tennistalenten de kans te geven zich te ontwikkelen, zodat zij zich bij het allerhoogste niveau, als Topsport Talent, kunnen aansluiten. 
Alle tennistrainingen zijn aanvullend op de gewone trainingen die een leerling al bij de tennisvereniging of tennisbond volgt. Per week zijn er minimaal twee blokken van twee lesuren tennistraining onder schooltijd. Deze trainingen worden gegeven door bonds-gekwalificeerde tennistrainers. Op deze manier willen we de ontwikkeling van onze talentvolle tennissers en tennissters zoveel mogelijk stimuleren. Tijdens wedstrijden tegen andere scholen en bij je tennisvereniging kun je laten zien wat je geleerd hebt. Wil jij jezelf verder ontwikkelen en heb je talent, dan kun je geplaats worden in de tennisklas.
 
Voorwaarden tot toelating
We verwachten dat je lid bent van een tennisvereniging. Wij hebben geen voorkeur voor een bepaalde vereniging, maar je moet wel talent hebben. Toelating tot de tennisklas gebeurt via selectie. Deze selectie wordt gedaan door de tennisbond of door de gekwalificeerde tennistrainers. Er wordt gekeken of iemand voldoende niveau en potentie heeft om deze trainingen te volgen. 
Voor deelname aan de tennisklas wordt een eigen bijdrage van € 160,- per jaar gevraagd.
 
Ben je geïnteresseerd in de tennisklas?
Meld je dan aan bij dhr. Fokke. Hij is te bereiken op school, tel: 0164-242150
Het inschrijfformulier is te vinden bij de downloads
 
Folder
De folder van de tenniskklas is te vinden bij de downloads