,

Voetbalklas jongens (RBC)

Studeren en topsport op ’t Rijks
Wil je goed kunnen studeren voor je latere carrière en ook op hoog niveau voetbal kunnen beoefenen? Op ’t Rijks is dat mogelijk! Wij bieden een opleiding mavo, havo- of vwo-niveau en extra voetbaltrainingen onder schooltijd. Momenteel is er op onze school een voetbalklas in samenwerking met RBC. Deze klas zijn wij gestart om voetbaltalenten van RBC de kans te geven zich te ontwikkelen, zodat zij zich bij het allerhoogste niveau, als Topsport Talent, kunnen aansluiten. 
Alle voetbaltrainingen zijn aanvullend op de gewone trainingen die een leerling al bij RBC volgt. Per week is er minimaal een blok van twee lesuren voetbaltraining onder schooltijd. Deze trainingen worden gegeven door de RBC trainers. Op deze manier willen we de ontwikkeling van onze talentvolle voetballers zoveel mogelijk stimuleren. Voetbal je bij RBC en wil je je talent nog verder ontwikkelen, dan is de voetbalklas op ’t Rijks voor jou een unieke kans.
 
Voorwaarden voor toelating
Je moet lid zijn van voetbalvereniging RBC. Toelating tot de voetbalklas gebeurt via selectie. Deze selectie wordt gedaan door voetbalvereniging RBC. Er wordt gekeken of iemand voldoende niveau en potentie heeft om deze trainingen te volgen. 
Voor deelname aan de voetbalklas wordt een eigen bijdrage van € 160,- per jaar gevraagd.
 
Ben je geïnteresseerd in de RBC-klas?
Meld je dan aan bij dhr. Fokke. Hij is te bereiken op school, tel: 0164-242150
Het inschrijfformulier is te vinden bij de downloads.
 
Folder
De folder van de voetbalklas is binnenkort te vinden bij de downloads.