Welkom op 't Rijks

Zit jij in groep 7 of 8 van de basisschool? Dan is deze pagina helemaal voor jou! Hier kun je van alles lezen over onze school en filmpjes bekijken. Je zult zien, ’t Rijks is een school vol mogelijkheden!

Scholenmarkt gemist? Kijk ’m lekker terug.

Heb je de scholenmarkt gemist of wil je gewoon nog eens terugkijken? Bekijk ’m via onder- staande link. Je kunt ook meer te weten komen over de plusrichtingen of wat jou te wachten staat in onze brugklas en welke keuzes je daar hebt.

Webinar Scholenmarkt Lees meer
Onze Plusrichtingen Lees meer
De brugklas op 't Rijks Lees meer

Mis niks meer!

Als je de infodagen of doemiddagen wilt bezoeken dan is onze Open Dag app super handig. Via de app houden we je op de hoogte van de tijden en locaties en je kunt er allerlei handige informatie op vinden.

Op ’t Rijks valt wat te kiezen

Of je nou een vwo of vmbo advies hebt, op ’t Rijks kun je (bijna) alle kanten op en kun je altijd een extra plusprogramma kiezen. Bijvoorbeeld de wetenschapsklas, bèta challenge of technasium. Hieronder zie je ons aanbod. Je kunt er meer over lezen op de betreffende pagina’s, de brochures downloaden of lekker op je gemak alle filmpjes bekijken

Onze brugklassen:

Overstap van basisschool naar voortgezet onderwijs

Je begint straks in een brugklas die aansluit bij het advies van je basisschool. Maar welke brugklassen zijn er dan op 't Rijks? Mevrouw Kosters, de conrector van de brugklas, vertelt er meer over, samen met een aantal leerlingen en mentoren.

Leerlingbegeleiding

Op ’t Rijks hebben we oog voor jou. Als je ergens mee zit of het loopt allemaal even niet zo lekker dan staan we voor je klaar. Wij zien leerlingbegeleiding- en zorg als een gezamenlijke verantwoordelijkheid van alle medewerkers. In dit filmpje vertellen we je hoe we dat doen.

Lees verder